In mijn werk maak ik intensief gebruik van de nieuwste digitale media, HD computer gegenereerde beelden en digital editing. Ik ben al een tijd gefascineerd door digitale technieken, sinds een paar jaar maak ik vooral 3D animaties en 3D sculpturen. Bij het creëeren van 3D computer gegenereerde beelden heb je honderd procent controle, daar hou ik van. 

De mens staat altijd centraal in mijn werk. Via een virtuele wereld probeer ik existentiële vragen te stellen over gevoelens zoals eenzaamheid, pijn en de dood maar ook vreugde en humor. Over hoe gevoelens binnen de abstractie van de digitale wereld worden ervaren. Over de impact ook die de ‘hyper reële’, virtuele wereld heeft op de tastbare werkelijkheid van de toeschouwer. Deze 'nieuwe' werkelijkheid genereert evenzeer, of soms zelfs beter, emoties, gevoelens, vragen, ideeën... dat is het mooie van kunst. 

Mijn werk ontstaat al doende, eigenlijk door te experimenteren met nieuwe technieken. De computer is voor mij het vanzelfsprekende gereedschap om de bestaande ideeën en actuele vraagstukken uit te dagen. Het werk van kunstenaars als Ed Atkins, Marguerite Humeau, Mark Leckey en AES+F inspireert me sterk.